Kontakta oss

Eatit

Eatit är Sveriges första subventionerade digitala dietisttjänst som nu också utvecklar det första iKBT-programmet riktat till vuxna med obesitas. Programmet kombinerar nutritionslära med viktiga kunskaper från beteendevetenskap och psykologi.

Läs mer om Eatit på Eatit.io

Psykologpartners bidrag

Expertkunskap om IKBT och psykologisk design

Psykologpartners bidrog med sin mångåriga erfarenhet av; och kunskap om, psykologisk design och iKBT. Genom dialog och feedback fanns vi med i processen att skapa ett enhetligt program som engagerar och stöttar användaren i sin beteendeförändring.

Textproduktion till programmet

Psykologpartners var med och producerade text till tre av programmets moduler. Modulerna fokuserar främst på tankar, känslor och beteenden som kan vara hindrande för en sund viktnedgång.

Vi gav Psykologpartners en utmaning då kost och nutrition inte tillhör de klassiska områdena för psykologer att jobba med. Jag är imponerad av hur fort de kunde sätta sig in i vårt område och sedan bidra med deras stora erfarenhet och kunskap att skapa en digital evidensbaserad behandling som både passar för det svenska sjukvårdssystemet men också med våra ambitioner att behandla 100 miljoner människor världen över att leva lyckligare och mer hälsosamma liv.
Theresia Silander Hagström
VD, Eatit